Top Electronice

inchidere centralizata auto

Cea mai buna inchidere centralizata auto din 2024: Top 5 Sisteme pentru mașină bune

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
Cea mai buna inchidere centralizata auto

Dacă ai avut vreodată nevoie să intri într-un vehicul care are gheață pe parbriz sau ai stat în lumina soarelui puternic ore în șir, probabil îți dorești să poți debloca și porni mașina de la distanță cu cea mai buna inchidere centralizata auto.

Cu un dispozitiv de deblocare a mașinii de la distanță, care îți permite să operezi mașina de acasă, de la birou sau din supermarket, poți face exact asta. De asemenea, numit intrare fără cheie, pornire de la distanță sau cheie electronică, acest dispozitiv se conectează la mașină și o pornește.

Funcțiunile unui dispozitiv de deblocare a mașinii de la distanță variază în funcție de marcă și preț. În mod obișnuit, poți debloca, bloca, porni, opri, încălzi, răci sau dezgheța mașina de la distanță cu acest dispozitiv.

Dacă utilizezi o pornire de la distanță de fabrică, poți face un upgrade pentru a obține mai multe funcții. În funcție de bugetul și nevoile tale, poți alege controlul prin smartphone, un sistem de securitate integrat, funcții anti-furt, un sistem cu transmitere unidirecțională sau bidirecțională și urmărire GPS. Pentru a schimba eficient modul în care comunici cu mașina ta și pentru a-ți îmbunătăți confortul, ai nevoie de un dispozitiv de deblocare a mașinii de la distanță care să se potrivească cu funcțiile wireless, caracteristicile mărcii și punctul de preț. Folosește această listă pe care am compilat-o pe baza clasamentelor Emag pentru a găsi dispozitivul de deblocare ideal pentru mașină.

Cea mai buna inchidere centralizata auto – Top 5 inchideri centralizate

ProdusPreț
1. Carguard, IC002Vezi Prețul
2. PNI 288Vezi Prețul
3. Cheie briceag Tip VW VolkswagenVezi Prețul
4. XtremeVision®Vezi Prețul
5. Tip Cheie Dacia LoganVezi Prețul
4.8/5

Cu Carguard IC002, te simți ca și cum ai avea control absolut asupra mașinii tale. Această inchidere centralizata inteligentă este cu adevărat o comoară. Cu cele două telecomenzi incluse, îți poți bloca sau debloca mașina într-o clipă, fără efort.

Oricând vei vedea luminile de avertizare aprinzându-se pe mașina ta în semn de salut, vei simți o conexiune profundă cu aceasta. Mai mult decât atât, ușurința instalării te va surprinde plăcut, astfel că poți să o faci singur, fără să fie nevoie să plătești pe altcineva. Cu un preț atât de rezonabil pentru calitatea oferită, Carguard IC002 este cu adevărat o alegere remarcabilă.

Singurul aspect care poate fi considerat un minus este faptul că uneori raza de acțiune a telecomenzilor poate fi afectată în medii aglomerate sau cu interferențe semnificative.

Specificații:

 • Tip: Inchidere centralizata
 • Telecomanda: Da
 • Raza de actiune (m): 50
 • Culoare: Negru

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

PNI 288 este exemplul perfect de a dovedi că calitatea nu trebuie să coste o avere. Cu această inchidere centralizata, experiența ta de a intra în mașină se transformă într-un moment de satisfacție. Nu doar că economisești bani, dar primești și o telecomandă ergonomică, care se simte perfect în mână. În plus, instalarea este atât de simplă încât ai putea să o faci chiar și cu ochii închiși. Cu o inchidere centralizata PNI 288, te vei întreba cum de ai trăit fără această comoditate înainte.

Trebuie să ținem cont că, datorită prețului său redus, PNI 288 poate să nu ofere aceeași durabilitate pe termen lung ca produsele mai scumpe din aceeași categorie. Sistemul de inchidere este ideal pentru cine dorește o variantă ieftină pentru deblocarea usilor de la distanță!

Specificații

 • Tip: Modul Inchidere centralizata
 • Pornire de motor: Fara Pornire
 • Telecomanda: 2
 • Alimentare: 12 Vcc

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Acest modul de închidere centralizată este ca o baghetă magică pentru mașina ta. Cu cheia tip briceag, simți că ai control absolut asupra mașinii tale, de parcă ai chema-o să-ți întâmpine fiecare aventură cu brațele deschise. Funcționalitatea sa fără efort se simte ca o adevărată răsfață pentru șoferul modern. Fiecare clic al telecomenzii îți amintește că vei avea o călătorie plăcută și sigură. Indiferent de tipul de mașină pe care-l conduci, acest modul îți va face fiecare zi mai bună.

Un dezavantaj al acestei variante este că, în cazul unor modele de mașini mai vechi, este posibil să fie necesare ajustări suplimentare pentru o instalare corectă.

Specificații

 • Tip: Inchidere centralizata / sisteme de inchidere auto
 • Pornire de motor: Fara Pornire
 • Telecomanda: 2 bucati
 • Raza de actiune (m): 100 m
 • Altele: Armare / dezarmare, Deschiderea portbagajului, Ridicarea automata a geamurilor la inchidere (la masinile cu functia confort)
 • Tehnologie: Wireless

Avantaje:

Dezavantaje:

4/5

Dacă ești în căutarea unei închideri centralizate care să ofere un echilibru perfect între calitate și preț, XtremeVision® este alegerea ideală. Această opțiune te surprinde cu caracteristicile sale avansate și cu două telecomenzi care par a fi personalizate pentru mâna ta. În fiecare zi în care folosești această închidere centralizată, simți cum pasiunea pentru mașină și siguranța ta se întâlnesc într-un mod magic. Prețul său accesibil face ca luxul să fie la îndemâna tuturor.

Singurul posibil dezavantaj este că, pentru unele persoane, caracteristicile avansate pot necesita o perioadă scurtă de adaptare.

Specificații

 • Tip: Modul Inchidere centralizata
 • Pornire de motor: Nu
 • Telecomanda: Da 2 bucati
 • Raza de actiune (m): 100m
 • Culoare: Negru
 • Tehnologie: Wireless

Avantaje:

Dezavantaje:

3.5/5

Acest modul este ca un partener de încredere pentru Dacia Logan-ul tău. În fiecare zi în care apăși butonul pentru a bloca sau debloca mașina, simți că ești în controlul complet al aventurii tale. Telecomenzile sunt concepute ergonomic pentru a se potrivi perfect în mâna ta, ca și cum ar fi o extensie naturală a acesteia. Compatibilitatea perfectă cu Dacia Logan face ca acest modul să fie alegerea perfectă pentru șoferii care apreciază simplitatea și eficiența.

Trebuie să menționăm că acest modul este optimizat pentru Dacia Logan și nu ar putea să fie la fel de potrivit pentru alte tipuri de mașini.

Specificații

 • Tip: Inchidere centralizata
 • Pornire de motor: Fara Pornire
 • Telecomanda: 2 telecomenzi
 • Raza de actiune (m): 100 m
 • Altele: Armare / dezarmare, Deschiderea portbagajului, Ridicarea automata a geamurilor la inchidere (la masinile cu functia confort)
 • Culoare: Negru
 • Tehnologie: Wireless

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare: Cum alegi cea mai buna inchidere centralizata pentru tine

Alegerea celei mai bune închideri centralizate pentru mașina ta poate depinde de mai mulți factori esențiali. În primul rând, este important să iei în considerare marca și modelul mașinii tale, deoarece unele închideri centralizate sunt proiectate pentru anumite tipuri de vehicule. De asemenea, trebuie să stabilești dacă dorești o închidere centralizată cu telecomandă sau cu cheie briceag, în funcție de preferințele tale și de gradul de comoditate pe care îl cauți. Costul este un alt aspect de luat în considerare, astfel că ar trebui să setezi un buget înainte de a căuta opțiuni. În plus, ține cont de caracteristicile suplimentare, cum ar fi funcția de pornire de la distanță sau posibilitatea de a controla închiderea centralizată de pe smartphone-ul tău.

Cele mai bune închideri centralizate cu telecomandă

Închiderile centralizate cu telecomandă oferă un nivel ridicat de comoditate, permițându-ți să deblochezi sau să blochezi mașina de la distanță. Acestea pot veni cu una sau mai multe telecomenzi, iar unele modele avansate pot oferi funcții suplimentare, cum ar fi pornirea de la distanță sau controlul de pe smartphone. Prin alegerea unei închideri centralizate cu telecomandă, vei experimenta o tranziție ușoară și rapidă între activitățile tale, fără a fi nevoie să îți scoti cheile din buzunar.

Kit inchidere centralizata

Un kit de închidere centralizată este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și upgradeze vehiculele cu această funcționalitate. Aceste kituri pot include tot ceea ce ai nevoie pentru instalare, inclusiv motorasul, telecomenzile și cablajul necesar. Ele pot fi potrivite pentru mai multe tipuri de mașini, dar asigură-te că alegi un kit compatibil cu marca și modelul tău de mașină.

inchidere centralizata mașină cu montare

În cazul în care nu ai experiență în instalarea acestui tip de echipament, ar putea fi o idee bună să cauți o închidere centralizată pentru mașină care vine cu serviciul de montaj. Aceasta asigură că instalarea este efectuată corect și în siguranță de către profesioniști, evitând astfel eventualele probleme sau defecțiuni ulterioare.

Cea mai bună inchidere centralizata auto cu motoras

O închidere centralizată auto cu motoras poate oferi o funcționare mai eficientă și durabilă în comparație cu variantele mai vechi. Aceasta asigură o acțiune mai rapidă și mai lină a sistemului de închidere, adăugând un nivel suplimentar de confort și siguranță.

Cea mai ieftină inchidere centralizata pentru mașini

Dacă bugetul este o preocupare majoră, poți opta pentru o închidere centralizată mai accesibilă, care oferă în continuare funcționalitatea de bază. Asigură-te totuși că aceasta este compatibilă cu mașina ta și că nu sacrifici calitatea în favoarea prețului scăzut.

inchidere centralizata auto Golf 4, Logan, Bmw e46, Skoda Octavia 1

Pentru posesorii de mașini specifice, cum ar fi Golf 4, Logan, Bmw e46 sau Skoda Octavia 1, este important să găsești o închidere centralizată care să fie compatibilă cu modelul tău. Asigură-te că alegi o opțiune care se potrivește perfect cu nevoile și caracteristicile mașinii tale și cu modul de inchidere centralizata pe care ți-o dorești.

Cea mai bună inchidere centralizata auto Opel Astra G, Ford Focus 1

Pentru proprietarii de Opel Astra G sau Ford Focus 1, alegerea celei mai bune închideri centralizate poate aduce un nivel crescut de confort și securitate. Caută caracteristici specifice care să se potrivească nevoilor mașinii tale și asigură-te că selectezi o opțiune compatibilă cu marca și modelul tău. Unele sisteme vin și cu funcția deschidere portbagaj.

Variantă universală de inchidere centralizata auto

Pentru cei care caută o opțiune versatilă, o închidere centralizată auto universală poate fi o alegere potrivită. Aceasta poate fi potrivită pentru o gamă mai largă de mașini și poate veni cu caracteristici ajustabile pentru a se potrivi nevoilor individuale.

inchidere centralizata auto after market

Opțiunile after market oferă o alternativă pentru cei care doresc să își upgradeze mașinile cu funcționalități noi. Acestea pot veni cu caracteristici avansate și posibilitatea de personalizare, asigurându-te că mașina ta se potrivește exact nevoilor tale.

Întrebări frecvente despre inchiderile centralizate auto

. Alarmele antifurt funcționează prin emiterea unui sunet puternic, a claxoanelor mașinii, a unui semnal silențios către proprietarul mașinii, a unui avertisment sau a unei combinații între acestea, în momentul în care sunt îndeplinite anumite cerințe necesare pentru declanșarea sistemului de alarmă. Așa cum reiese din numele său, un sistem de alarmă antifurt are ca scop prevenirea furtului unui vehicul sau a conținuturilor acestuia. Pentru a afla mai multe despre modul de funcționare al sistemului de alarmă antifurt al unei mașini, verifică acest articol.

Toate vehiculele vin echipate din fabrică cu un sistem de blocare centralizată și antifurt. Acestea sunt declanșate atunci când are loc o intrare/neautorizată deschidere a ușii, a portbagajului sau a capotei mașinii. Fiecare model și producător pot utiliza diferite mecanisme de declanșare pentru mașina lor. Sistemele antifurt aftermarket au și ele declanșatoare individuale, dar acestea se bazează pe modelul sistemului de securitate.

Sistemele antifurt alertează proprietarul mașinii/deținătorul telecomenzii sistemului de securitate atunci când are loc o declanșare a sistemului. Acest lucru poate interveni în situații precum spargerea parbrizului, impactul asupra mașinii, dezactivarea neautorizată a aprinderii, etc. Unele modele mai costisitoare pot avea chiar și senzori de mișcare încorporați. Alarma poate fi dezarmată și armată de către deținătorul telecomenzii sistemului. Când condițiile îndeplinesc cerințele de declanșare ale sistemului, alarma se declanșează, alertând proprietarul sau pe cei din jurul mașinii.

Majoritatea vehiculelor vin cu sisteme de blocare centralizată preinstalate. În cazul în care ai nelămuriri cu privire la acest aspect, poți consulta manualul mașinii tale sau poți vorbi cu revânzătorul/ producătorul mașinii tale pentru a afla despre orice caracteristici de securitate pe care mașina ta le-ar putea avea.

O modalitate foarte simplă de a verifica dacă mașina ta are o alarmă este să deschizi o ușă sau portbagajul mașinii. Deschide o ușă sau un geam cu telecomanda de fabrică, așteaptă o scurtă perioadă de timp și apoi deblochează manual mașina din interior. Dacă alarma sună, atunci mașina ta are o alarmă instalată. Dacă nu sună, atunci mașina ta nu are o alarmă instalată.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.