Top Electronice

Camera cu termoviziune

Cea mai buna camera cu termoviziune 2023 | Top 5 camere cu termoviziune

Când cumperi prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat care ne ajuta la finanțarea activităților noastre și la testarea celor mai bune produse pe care să le achiziționezi.  Detalii aici.

Tabel de conținut
camera termoviziune

Cele mai bune camere termice îți permite să vezi lucruri invizibile pentru ochiul uman. Ele dezvăluie o izolație slabă, riscuri de incendiu și chiar umiditate. Și vin în multe forme și dimensiuni. Așa că am selectat cea mai buna camera termoviziune în toate stilurile și intervalele de preț pentru a asigura că vei găsi camera termoviziune potrivit pentru tine.

ProdusePreț
1. GTC 400 C BoschVezi pretul
2. Seek Thermal CompactVezi pretul
3. HIKMICRO THUNDER PRO TH35PCVezi pretul
4. Digitala infrarosuVezi pretul
5. HIKMICRO LYNX PRO LH15Vezi pretul
 
5/5

Înainte de a privi acest BOSCH GTC400C în detaliu, merită remarcat un lucru. Până acum, prețurile la camere cu termoviziune din această recenzie au crescut treptat. Acum, încă se ridică. Acest Bosch este de aproximativ două ori prețul camerei anterioare!

Această camera cu termoviziune este destinată profesioniștilor care recunosc și apreciază reprezentanții Bosch pentru fiabilitate și calitate. Deci ce primești pentru acești bani?

În primul rând, Bosch folosește propriile baterii reîncărcabile Li-ion de 12 volți. Acest lucru înseamnă că un comerciant ar putea avea deja încărcătorul și bateriile de rezervă. Dacă durata de viață a bateriei de 4 ore nu este suficientă, poți recurge la 4 baterii AA ca rezervă.

GTC400C oferă lumină vizibilă și imagini IR care pot fi suprapuse pentru claritate. Și datele pot fi transferate prin Wi-Fi sau USB. În plus, imaginile pot fi partajate și vizualizate pe smartphone-uri sau computere.

Specificații:

 • Tip produs: Camera cu termoviziune
 • Tip: Cu baterii, Cu acumulator
 • Valori masurate: Temperaturii
 • Funcții: Smart
 • Continut pachet: 1 x Valiza 1 x Acumulator 1 x Incarcator 1 x Curea de mana 1 x Camera termica
 • Interval de masurare: -10 – 400°C
 • Baterii necesare: 4 x AA
 • Greutate: 500 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Imaginează-ți că ai puterea de a percepe invizibilul, de a fi martor la semnele de căldură ale vieții din jurul tău. Cu Seek Thermal Compact, poți explora o dimensiune cu totul nouă, în care fiecare obiect spune o poveste unică prin amprenta sa termica. Este ca și cum ai avea o superputere secretă care dezvăluie energia ascunsă care pulsează prin lumea noastră.

Aceste camere cu termoviziune compacte sunt mai mult decât un instrument – ​​este un însoțitor în călătoria tale de explorare. Fie că ești un inspector de locuințe, un pasionat de natură sau pur și simplu un suflet curios, Seek Thermal Compact este prietenul tău de încredere. Se potrivește perfect în viața ta, compatibil cu dispozitivele Android și echipat cu un conector USB Type-C pentru conectivitate fără efort.

Eliberează-ți exploratorul interior cu camera termica compactă Seek Thermal. Intră într-o lume în care invizibilul devine vizibil și fiecare obiect spune o poveste captivantă prin semnătura sa termică. Pregătește-te să pornești într-o călătorie de mirare și să descoperi misterele ascunse care ne înconjoară.

 

Specificații

 • Tip produs: Camera cu termoviziune
 • Valori masurate: Temperaturii
 • Funcții: Indica pierderea de energie Indica pierderi de aer Indica pericole electrice Port USB Type C
 • Continut pachet: 1 x Husa impermeabila 1 x Camera termica digitala
 • Interval de masurare: -40 – 330°C
 • Distanta maxima masurata: 300 m

Avantaje:

Dezavantaje:

5/5

Îți prezentăm camere termoviziune clip-on Hikmicro Thunder Pro TH35PC, un dispozitiv remarcabil care dezlănțuie o lume de posibilități. Aceste camere termoviziune unice se atașează fără efort, ca un partener loial lângă tine, gata să dezvăluie secretele ascunse ale tărâmului termic.

Cu designul său inovator cu clips, Thunder Pro TH35PC îți transformă fără probleme smartphone-ul sau tableta într-un instrument puternic de imagistică termică. Doar prinde-l și urmărește cum dispozitivul tău devine un portal într-o lume ascunsă de semne de căldură și fluxuri de energie.

Imaginează-ți aventurile care te așteaptă în timp ce explori nevăzutul, descoperind puncte fierbinți ascunse, scurgeri de energie și interacțiunea captivantă a temperaturilor. Aceste camere cu termoviziune cu clips adaugă o nouă dimensiune vieții tale de zi cu zi, indiferent dacă ești un pasionat de bricolaj, un inspector acasă sau un iubitor de natură.

Îmbrățișează puterea la aceste produse cu clips Hikmicro Thunder Pro TH35PC și deblochează o lume de minuni nevăzute. Lasă-l să îți fie ghidul în timp ce vă adânciți în tărâmurile căldurii și energiei, descoperind extraordinarul în obișnuit. Pregătește-te să decupezi, să explorezi și să-ți extinzi percepția asupra lumii din jurul tău.

Specificații

 • Tip produs: Camera cu termoviziune
 • Tip: Profesionala
 • Funcții: Rezistent la praf Impermeabil Rezistenta la socuri Indicator baterie Ajustare automata expunere Ajustare automata balans alb
 • Continut pachet: Rezistent la praf Impermeabil Rezistenta la socuri Indicator baterie Ajustare automata expunere Ajustare automata balans alb
 • Tip și rezolutie senzor: 0.2 Mpx CCD
 • Tip și capacitate acumulator: 700 mAh Li-Ion
 • Autonomie acumulator: 4,5 ore

Avantaje:

Dezavantaje:

4.2/5

Prezentarea camerei termice digitale cu infraroșu, un schimbător de joc care aduce invizibilul la viață. Acest dispozitiv remarcabil dezvăluie o lume ascunsă, surprinzând magia energiei termice în detalii vii.

Cu tehnologia sa în infraroșu, aceste camere cu termoviziune îți permite să vezi dincolo de ceea ce poate percepe ochiul liber. Dezvăluie variațiile subtile de temperatură, creând o tapiserie fascinantă de culori care dansează în fața ochilor tăi. Este ca și cum ai experimenta realitatea printr-o lentilă cu totul nouă, în care căldura și energia devin vizibile și tangibile.

Portabilă și ușor de utilizat, camera termică digitală cu infraroșu este poarta ta de acces către explorarea nevăzutului. Ecranul său LCD color de 2,4 inchi vă cufundă într-o sărbătoare vizuală, în timp ce cardul micro SD inclus vă asigură că nu pierdeți niciun moment de imagini termice captivante.

Imaginează-ți posibilitățile în timp ce te navighezi prin viața de zi cu zi înarmat cu acest instrument extraordinar. De la detectarea ineficienței energetice în casa tale până la capturarea peisajelor uluitoare într-o lumină cu totul nouă, camera termică digitală cu infraroșu deschide o lume de oportunități creative.

Intră în tărâmul magiei în infraroșu cu camera termică digitală cu infraroșu. Îmbrățișează puterea de a fi martor la invizibil și surprinde frumusețea energiei termice. Este timpul să adaugi o notă de farmec lumii tale și să deblochezi extraordinarul în obișnuit.

Specificații

 • Tip produs: Camera cu termoviziune
 • Tip: Cu acumulator
 • Valori masurate: Temperaturii
 • Funcții: Afisaj digital
 • Continut pachet: 1 x Camera termica
 • Interval de masurare: -40 – 300°C
 • Baterii incluse: Da
 • Greutate: 105 g

Avantaje:

Dezavantaje:

4.5/5

Îți prezentăm camera termică monoculară Hikmicro Lynx Pro LH15, un dispozitiv remarcabil care aduce o nouă dimensiune viziunii tale. Intră într-o lume în care energia termică ocupă centrul scenei și descoperă cu ușurință invizibilul.

Lynx Pro LH15 nu este doar o cameră – este un monocular care îți ridică percepția la noi culmi. Cu capabilitățile sale puternice de imagine termică, îți permite să vezi dincolo de ceea ce poate înțelege cu ochiul liber. Fiecare scenă devine o pânză de variații de temperatură, dezvăluind modele ascunse și energii care se află sub suprafață.

Imaginează-ți că explorezi întunericul, navigând prin medii provocatoare cu încredere și observați fauna sălbatică în toiul nopții. Designul monocular oferă o vedere cu un singur ochi, îmbunătățindu-ți concentrarea și permițându-te să surprinzi cele mai mici detalii termice cu precizie.

Îmbrățișează puterea camerei termice monoculare Hikmicro Lynx Pro LH15 și deblochează un nou mod de a vedea lumea. De la entuziaști în aer liber până la profesioniști în securitate, acest dispozitiv devine o extensie a simțurilor tale, permițându-ți să pătrunzi în domeniul explorării termice. Pregătește-te să fii martor la invizibil și să pornești în călătorii vizuale de neuitat.

Specificații

 • Tip produs: Camera cu termoviziune
 • Tip: Profesionala
 • Funcții: Rezistent la apa Rezistent la praf Rezistenta la socuri Rezistent la inghet Ajustare automata expunere Ajustare automata balans alb
 • Continut pachet: 1 Manual de utilizare 1 x Husa 1 x Cablu USB 1 buc laveta
 • Tip și rezolutie senzor: 0.2 Mpx CMOS
 • Tip și capacitate card memorie: 8 GB microSD
 • Autonomie acumulator: 7,5 ore
 • Greutate: 290 g

Avantaje:

Dezavantaje:

Ghid de cumpărare 2024: cum să cumperi cea mai buna camera cu termoviziune pentru tine

Pe lângă cost și calitate, cei doi factori majori pe care ar trebui să-i ții cont atunci când cumperi o cameră termică sunt Rezoluția detectorului și Sensibilitatea termică. Vei putea găsi produse profesionale la 5000 lei, 6000 lei, 8000 lei, 10 000 lei și chiar sunt și unele modele de peste 25 000 lei. Pentru modele mai standard vei găsi modele la 1000 lei, 2000 lei, 3000 lei și spre 10 000 lei chiar.

Cea mai buna camera cu termoviziune din Romania

 • Noi considerăm că GTC 400 C Bosch Professional este cea mai buna camera cu termoviziune în funcție de calitate și preț și recomandăm acest produs cu încredere.

Cea mai buna camera cu termoviziune profesionala - rezolutie

 • Rezolutie este numărul de pixeli pe care camera termică îi poate umple într-un cadru. Cu mai mulți pixeli, cu atât imaginea va fi mai detaliată!

  Rezoluțiile standard sunt 160 pixeli x 120 pixeli , 320 pixeli x 240 pixeli și 640 pixeli x 480 pixeli. O rezolutie de 160 x 120 va avea 19.200 de pixeli, în timp ce o rezolutie de 640 x 480 va avea 307.200 de pixeli. Alegerea unei densități mai mari de pixeli vă va oferi imagini mai clare și mai detaliate.

  Sensibilitatea termică este cel mai mic grad de modificare a temperaturii pe care o poate măsura camera de termoviziune. Dacă sensibilitatea termică a unei camere termice este de 0,05°, aceasta poate separa două suprafețe cu o diferență de temperatură de 0,05°, indicând suprafața mai rece și mai fierbinte cu nuanțe diferite de culoare.

  De asemenea, asigurați-vă că raza de acțiune a camerei termice este suficient de mare pentru a nu intra în limite, între -4 °F și 2192 °F este un exemplu tipic de interval termic bun.

Utilizarea camerelor cu termoviziune

Camerele de termoviziune care permit operatorului să seteze emisivitatea și reflexia sunt cele pe care trebuie să o alegi dacă intenționezi să utilizești produse pentru orice aplicație. În esență, emisivitatea este eficiența cu care un obiect emite radiații infraroșii. Pentru a asigura citiri corecte ale temperaturii, camerele termice au astăzi setări de emisivitate încorporate pentru o gamă largă de materiale.

De ce să alegi cea mai bună cameră cu termoviziune? Emisivitate și reflexie

Același lucru este valabil și pentru reflecție. Produse care îți permite să reglezi unghiul în timp ce îndreptezi spre un obiect se va asigura că imaginile termice sunt lipsite de orice interpretări greșite cauzate de reflexii.

Ce sunt camerele cu termoviziune? Precizia aparatului

Camerele termice automate stabilesc intervalul și nivelul imaginilor termice afișate în funcție de temperaturii cea mai ridicată și cea mai scăzută găsită la subiect. Cu toate acestea, acest lucru este ineficient dacă dorești să vezi doar un spectru mic al intervalului de temperatură. Setările manuale îți permite să îți setezi propriile limite mai mari și mai mici de temperatură, astfel încât să poți limita domeniul de aplicare al examinării.

Top camera cu termoviziune

O cameră digitală integrată permite operatorului să facă fotografii normale ale subiectului alături de imaginile termice. Acest lucru este extrem de util atunci când se evaluează o scenă complexă. O imagine cu lumină vizibilă te va ajuta să compari și să localizezi cu ușurință zonele care necesită atenție.

Cele mai bune camere cu termoviziune

Imagine în modul Imagine sau P-i-P permite camerei să combine imaginea digitală și cea termică într-un singur cadru. Acest lucru este util atunci când operatorul are nevoie de o mai bună vizibilitate a subiectului fără a compromite imaginile termice.

Ce sunt camerele cu termoviziune? Fuziune termica

Fuziunea termică combină imaginea termică și cea digitală pentru a afișa doar punctele de interes într-o nuanță diferită. Această metodă este excelentă la izolarea problemelor.

Acestea sunt caracteristicile de bază care te vor ajuta să găsești o cameră termică capabilă. Odată cu progresele tehnologice, aparatele de termoviziune moderne vin cu o varietate de caracteristici de confort, care includ capacitatea Bluetooth, modul normal de cameră, conectivitate WiFi și alte caracteristici ergonomice.

Cu toate acestea, asigură-te că nu faci compromisuri cu privire la caracteristicile de bază de dragul confortului și al esteticii.

Top camere termice digitale - Camera fixa sau portabila?

Camerele cu infraroșu de detectie portabile sunt unul dintre cele mai populare tipuri de pirometru cu infraroșu. Sunt foarte populare în multe industrii și aplicații, inclusiv HVAC, auto, inspecția clădirilor, audituri energetice, întreținere a instalațiilor, antreprenori electrici, experți în izolație și multe altele.

Termometrele cu infraroșu cu montare fixă ​​sunt utilizate în mod obișnuit în procesele industriale în care termometrul poate fi montat într-o poziție staționară pentru a vedea locuri calde sau reci.

Întrebări frecvente despre camera termoviziune

O camera termoviziune, cunoscută și sub numele de cameră cu infraroșu, este un dispozitiv care detectează și captează semnăturile de căldură emise de obiecte și le convertește în imagini vizibile, permițându-vă să vedeți variațiile de temperatură și modelele termice.

camera termoviziune funcționează prin detectarea radiației infraroșii emise de obiecte. Ei folosesc un senzor special care convertește radiația infraroșie în semnale electrice, care sunt apoi procesate și afișate ca imagini termice.

camerele termoviziune au o gamă largă de aplicații. Sunt utilizate în mod obișnuit în industrii precum întreținerea electrică, inspecțiile clădirilor, depanarea HVAC, stingerea incendiilor, securitatea și observarea faunei sălbatice. Acestea pot ajuta la identificarea ineficiențelor energetice, la detectarea defecțiunilor electrice, la localizarea punctelor fierbinți și chiar la urmărirea animalelor în condiții de lumină scăzută.

Nu, camerele termice nu pot vedea prin pereți. Ei pot detecta și vizualiza doar temperaturile de suprafață ale obiectelor care se află în câmpul lor vizual. Nu sunt capabili să pătrundă obiecte solide sau să capteze imagini dincolo de suprafață.

Friendly and carefree funny bearded gay man in grey sweater edit profile picture online dating app

Marcel Popa

Blogger

Marcel Popa este editorul șef  al Top Electronice și a acoperit tehnologia de peste 5 de ani. În plus față de supravegherea direcției Top Electronice, Marcel Popa este specializat în acoperirea tuturor lucrurilor mobile, după ce a revizuit zeci de smartphone-uri și alte gadget-uri.

Abonează-te!

Obține acces instantaneu la știri de ultimă oră, cele mai tari recenzii, oferte excelente și sfaturi utile.

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.