Top Electronice

Recenzie Televizor Sony OLED 55A90J: cel mai bun televizor OLED de pe piață

OLED 55A90J

Tabel de Conținut

Sony este unul dintre cei mai renumiți producători de tehnologie, iar televizoarele sale sunt recunoscute pentru calitatea lor. Unul dintre modelele lor cele mai impresionante este televizorul OLED 55A90J.

Sony OLED 55A90J este un televizor cu ecran OLED de 55 inch, cu un design modern și un panou cu tehnologie avansată. Acest model oferă o calitate a imaginii exceptională, cu un contrast uimitor și culori vii, precum și sunet de înaltă calitate. În acest articol, vom examina în detaliu caracteristicile și performanțele acestui televizor OLED Sony.

Avantaje:

Dezavantaje:

Specificații tehnice:

 • Diagonala display: 138,8 cm
 • Tip TV: televizor smart
 • Tehnologie display: OLED
 • Tehnologie speciala: HDR
 • Claritate imagine: 4K, Full HD
 • An aparitie: 2021
 • Rezolutie: 3840 x 2160
 • Aplicatii Video Streaming: YouTube, Netflix, HBO Go, Google TV
 • Ultra HD 4K
 • Sistem de operare: smart Android

Caracteristici cheie ale Sony OLED 55A90J

 • Ecran OLED de 55 inch cu rezoluție 4K: Acest televizor are un ecran OLED cu o diagonală de 55 inch, cu o rezoluție 4K de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce înseamnă că veți avea parte de imagini clare și detaliate.
 • Tecnologie avansată de procesare a imaginii: Sony OLED 55A90J utilizează tehnologia X1 Ultimate pentru a oferi o imagine uimitoare, cu un contrast excelent și culori vii și naturale.
 • Sunet de înaltă calitate: Televizorul este dotat cu sistemul de sunet Acoustic Surface Audio+, care asigură o experiență audio premium.
 • Conectivitate avansată: Sony OLED 55A90J dispune de multiple porturi HDMI și USB, precum și de conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, astfel încât să puteți conecta ușor alte dispozitive la televizor.

Acest televizor OLED 55A90J vine cu o mulțime de caracteristici și funcționalități care îl fac să se deosebească de restul. În primul rând, ecranul său OLED oferă culori mai vii și mai vibrante, precum și un contrast mai mare, ceea ce îl face ideal pentru filme și jocuri. De asemenea, acest televizor este echipat cu tehnologia de procesare a imaginii X1 Ultimate, care oferă imagini clare și precise.

Design și construcție

Design-ul acestui televizor Sony este unul simplu, dar elegant. Cu un finisaj negru mat și un cadru subțire, se integrează perfect în orice decor. Este ușor de montat, cu un suport puternic și un sistem de montare simplu.

Conectivitate

Acest televizor Sony OLED 55A90J este echipat cu o mulțime de opțiuni de conectivitate, inclusiv Wi-Fi, Bluetooth, HDMI și USB. Acest lucru îl face ușor să se conecteze la alte dispozitive, precum laptop-uri, consolă de jocuri sau sisteme de sunet surround.

Performanțe exceptionale

Sony OLED 55A90J oferă o experiență de vizionare de înaltă calitate, cu un contrast exceptional și culori vii. Ecranul OLED permite afișarea unor culori precise și un negru profund, ceea ce înseamnă că veți putea vedea fiecare detaliu din imagini, indiferent de luminozitatea din încăpere.

Tehnologia avansată de procesare a imaginii X1 Ultimate asigură o imagine clară și naturală, indiferent de sursa de conținut. De asemenea, această tehnologie permite televizorului să adapteze automat imagini pentru a se potrivi cu luminozitatea din încăpere, astfel încât să obțineți întotdeauna o imagine optimă.

Sistemul de sunet Acoustic Surface Audio+ este de a semenea un alt punct forte al acestui televizor OLED Sony. Sunetul este clar și puternic, iar tehnologia permite sunetul să fie sincronizat cu imaginea pe ecran, oferind o experiență audio și vizuală complementară.

Conectivitatea avansată a televizorului Sony OLED 55A90J vă permite să accesați conținutul preferat de pe orice dispozitiv conectat la televizor. Puteți conecta ușor un player de film sau o consolă de jocuri la televizor, sau vă puteți bucura de conținut online prin intermediul conexiunii Wi-Fi sau Bluetooth.

Concluzie:

În concluzie, Sony OLED 55A90J este un televizor OLED de 55 inch cu performanțe exceptionale și caracteristici avansate. Acest model oferă o calitate a imaginii uimitoare, cu un contrast excelent și culori vii, precum și sunet de înaltă calitate. Conectivitatea avansată vă permite să accesați conținutul preferat de pe orice dispozitiv conectat la televizor. Dacă sunteți în căutarea unui televizor OLED de înaltă calitate, Sony OLED 55A90J este o alegere excelentă.

Vezi ghidul nostru cu cele mai bune televizoare.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.