Top Electronice

Cineva a creat în sfârșit o mașină de spălat vase care nu devine mirositoare

Cineva a creat în sfârșit o mașină de spălat vase care nu devine mirositoare

Ai vreodată în vedere de câte ori atingi mânerul mașinii tale de spălat vase într-o zi? Este de fapt unul dintre punctele de atingere cele mai frecvente în bucătărie când te gândești mai bine. Din cauza acestui lucru, aceste zone se pot umple rapid de bacterii, ceva de care suntem mult mai conștienți în zilele noastre.

Pe lângă aceasta, mașinile de spălat vase au avut mult timp problema de a deveni surprinzător de murdare și mirositoare în interior, de asemenea. Acest lucru se întâmplă atunci când trebuie să aștepți să umpli mașina de spălat vase între cicluri. Noul design al mașinii de spălat vase GE Appliances susține că reduce creșterea bacteriană și oprește enigma mașinii de spălat vase mirositoare odată pentru totdeauna. Vezi cele mai bune mașini de spălat vase acum.

Această mașină de spălat vase nouă se numește GE Profile Ultrafresh System și dispune de tehnologia antimicrobiană Microban, care este ceea ce marca susține că ajută la reducerea creșterii bacteriene. Acest finisaj antibacterian poate fi găsit pe principalele puncte de atingere ale mașinii de spălat vase, inclusiv mâner, panoul de control, mânerul suportului, capacele celulelor pentru tacâmuri și sistemul de filtrare. Acest tratament nu se va uza și este proiectat să dureze pe toată durata de viață a mașinii de spălat vase.

Inginerii companiei au petrecut ultimul an și jumătate dezvoltând prima și singura mașină de spălat vase proiectată să rămână mai proaspătă și mai curată într-o perioadă în care consumatorii sunt mai îngrijorați decât oricând de germeni în casele lor.

Tehnologia Ultrafresh System este ceea ce oprește mașina de spălat vase să miroase. Este o setare adăugată care poate fi activată alături de cicluri, în loc de a fi un ciclu în sine. Practic, simte când există apă murdară în filtru și trece apă proaspătă prin el pentru a-l curăța între cicluri. De asemenea, aduce aer proaspăt printr-un ventilator pentru a-l menține ventilat și astfel ajută la reducerea umidității pentru a preveni un miros de mucegai. Împreună cu finisajul antibacterian, întregul acest proces se numește: Drenează, Uscă și Apără.

Sistemul Ultrafresh va putea, de asemenea, să facă diferența între apă simplă și apă murdară. Deci, dacă apa simplă intră în sump, nu se va deranja să o clătească cu apă proaspătă. Singurul dezavantaj al acestei tehnologii pe care l-am observat este că poate detecta lichidele doar după ce intră în filtru. Acest lucru înseamnă că, dacă o sosie enervant de groasă picură, dar nu este suficient de fluidă pentru a curge, mașina de spălat vase nu o va detecta.

Această tehnologie adăugată înseamnă și un consum suplimentar de energie și apă, dar dacă te confrunți cu adevărat cu o mașină de spălat vase mirositoare, atunci poate merită costurile adăugate. Proprietățile antibacteriene ale acestei mașini de spălat vase noi sunt cu siguranță o dezvoltare binevenită.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.