Top Electronice

5 lucruri de verificat înainte de a cumpăra un aspirator Dyson

5 lucruri de verificat înainte de a cumpăra un aspirator Dyson

Ce aspirator Dyson ar trebui să alegi? Iată ce trebuie să știi:

Când vine vorba de cele mai bune aspiratoare, aspiratorul Dyson se află în top în ceea ce privește performanța. Cunoscut pentru puterea sa incredibilă, sistemul avansat de filtrare și designul inovator, nu este de mirare de ce Dyson este unul dintre cele mai căutate aspiratoare. Dar, având o gamă care acoperă de la modelele ușoare fără fir și manuale până la cele verticale și cu cilindru durabile, poate fi copleșitor să știi pe care să-l alegi.

Deși fiecare aspirator Dyson are avantajele și caracteristicile sale unice, există câteva lucruri cheie de verificat înainte de a cumpăra un aspirator Dyson. Până la urmă, aspiratoarele Dyson se numără printre cele mai scumpe aspiratoare de pe piață, deci va trebui să alegi pe cel potrivit pentru nevoile tale. Pentru a te ajuta să decizi, iată cinci lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a cumpăra un aspirator Dyson.

Odată ce îți achiziționezi modelul, asigură-te să verifici cum să cureți un aspirator Dyson pentru a-l face să dureze mai mult. Și încearcă să nu faci aceste 9 greșeli pe care le faci în timp ce aspiri.

Vrei un model cu fir sau fără fir?

În primul rând, pur și simplu nu poți concura cu puterea unui aspirator cu fir, iar când vine vorba de durabilitate, aspiratoarele cu fir sunt mult superioare. În general, aspiratoarele cu fir sunt ideale dacă ai o casă mare și reprezintă cea mai bună opțiune pentru podelele acoperite cu covor. De asemenea, au un recipient mare pentru a ține mai multe resturi, economisindu-ți multe drumuri la coșul de gunoi. Dacă vrei o putere incredibilă, îți putem recomanda Aspiratorul Vertical Dyson, Ball Animal 2, care este, de asemenea, cel mai potrivit pentru îndepărtarea rapidă a firelor de păr ale animalelor de companie.

Pe de altă parte, aspiratoarele fără fir Dyson oferă un design elegant, ușor, cu multe caracteristici inovatoare. În timp ce nu trebuie să-ți faci griji să găsești o sursă de alimentare, ia întotdeauna în considerare durata bateriei. Anumite baterii Dyson pot rezista până la 60 de minute înainte de a necesita reîncărcare, dar acest lucru depinde de model și de setarea de putere pe care o utilizezi. În plus, majoritatea bateriilor pot dura între 3,5 și 5 ore pentru a se reîncărca, așa că ține cont de acest aspect dacă nu vrei să întrerupi treburile casnice.

În orice caz, modelele fără fir Dyson oferă libertatea de mișcare pentru a te deplasa rapid în jurul casei și pentru a aborda scările. Asemănătoare cu alte aspiratoare fără fir, aspiratoarele fără fir Dyson pot fi transformate în aspiratoare mici manuale pentru curățarea rapidă sau a scărilor. În plus, dacă spațiul este limitat, acestea sunt mai ușor de depozitat sau montat pe perete într-un dulap sau bucătărie. Dacă cauți un model fără fir excepțional, Dyson V11 Torque Drive este vârful de gamă.

Ce tip de podele ai?

Ia în considerare diferitele tipuri de podele din casa ta înainte de a cumpăra un aspirator Dyson. Dacă ai o combinație de podele din lemn, covor cu fir lung sau gresie, probabil vei avea nevoie de un aspirator Dyson pentru podele multiple. Aceste aspiratoare verticale sunt concepute pentru a îndepărta praf, resturi și chiar firele de păr ale animalelor de pe o varietate de suprafețe într-un timp scurt. În plus, ele dezleagă automat părul animalelor de companie rapid și eficient.

Cu toate acestea, dacă ai pardoseală dură, gama Dyson V11 fără fir este cunoscută pentru puterea sa de aspirație pentru a îndepărta murdăria și praful dintre crăpăturile și fisurile podelei. În plus, capul de curățare „rolo moale” este potrivit pentru toate tipurile de podele dure, fără riscul de a zgâria suprafața.

Design și ușurința în utilizare

Dacă cureți des podelele, designul și ușurința în utilizare sunt importante. Cât de greu este să-l manevrezi sau să-l transportezi? Modelele verticale mai puternice cântăresc adesea între 15 și 18 kilograme, în timp ce cele fără fir au între 5 și 10 kilograme. Un aspect de luat în considerare dacă ai o casă mare sau multe scări de navigat.

În plus, cât de ușor este să-l folosești? De exemplu, aspiratorul vertical Dyson Small Ball se deplasează ușor și lin pe podea, iar bila permite mai multă flexibilitate și mișcare. Cu toate acestea, poate fi destul de provocator să navighezi bila mare sub mobilierul scăzut sau în colțurile strâmte. În acest caz, va trebui să folosești un accesoriu pentru acele locuri incomode. Modelele fără fir, totuși, sunt mai convenabile pentru curățarea sub mobilier și pentru tavanurile cu pânze de păianjen, dar vor avea un recipient de praf mai mic. În orice caz, dacă cauți un design elegant și modern, nu poți întrece aspiratoarele fără fir cu baterie de la Dyson.

Ce caracteristici ai nevoie (sau vrei)?

Dyson este cunoscut pentru caracteristicile sale inovatoare, deci merită să verifici specificațiile înainte de a cumpăra. În mod tipic, majoritatea aspiratoarelor Dyson vin cu capete de podea turbo și cu role moi, pe care le poți schimba în funcție de suprafața pe care o aspirezi, și până la trei setări de putere. Ele sunt, de asemenea, echipate cu un ejector de murdărie „igienic” ușor de utilizat, faruri LED și tuburi de curățare flexibile.

Aspiratoarele fără fir mai noi (modelele V11 și V15) au caracteristici avansate. V11, așa cum am menționat anterior, are o capătă de podea cu cuplu, care ajustează automat puterea de aspirație în funcție de tipul de podea și un afișaj LCD cu numărătoare inversă a duratei de viață a bateriei. Modelul V15 Detect utilizează un laser real pentru a dezvălui praful și murdăria ascunse pe podeaua de lemn în timp ce aspirezi. În plus, poate înregistra și afișa date despre ceea ce colectează prin intermediul ecranului LCD. În mod inevitabil, modelele mai recente au cea mai bună putere și performanță, dar vor costa mai mult decât predecesorii lor. Așadar, ia în considerare ce caracteristici sunt cu adevărat necesare pentru nevoile tale.

Preț și garanție

În general, Dyson este mai scump decât alte mărci de top de pe piață. De fapt, te uiți la aproximativ dublul prețului pentru un nivel similar în fiecare gamă. Prețurile aspiratoarelor fără fir Dyson variază între 2000 de lei pentru modelul v8 Animal și 4500 de lei pentru Dyson Outsize Absolute+, în timp ce modelele echivalente încep de la 1400 de lei și ajung până la 2500 lei pentru Shark Vertex Pro Lightweight Cordless Stick Vacuum.

Cu toate acestea, în timpul sezonului de sărbători, aspiratoarele Dyson intră adesea în vânzare, fiind un moment potrivit pentru a găsi unul la reducere. Asigură-te să verifici ofertele noastre de Black Friday pentru aspiratoare și alte produse.

În plus, Dyson oferă doar o garanție de doi ani, care include piese și mânoperă, în timp ce alte mărci oferă o garanție limitată de cinci ani.

Distribuie

ABONEAZĂ-TE!

Cele mai recente știri hi-fi, home cinema și tehnologie, recenzii, sfaturi de cumpărare și oferte, direct în căsuța ta de e-mail!

Prin trimiterea informațiilor tale ești de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate și ai vârsta de 16 ani sau mai mult.